Job Vacancy: Purchase Coordinator [28 - 40 uur]

Wij zoeken:

EEN PURCHASE COÖRDINATOR (28 40 uur)

Wie zijn wij?

Wij zijn BRONX Fashion B.V. We ontwerpen en produceren al 4 generaties lang on-trend boots en sneakers en leveren wereldwijd aan B2B en B2C klanten. We zijn een familiebedrijf. De sfeer is open en ontspannen én we hebben een enorme drive en business focus. We werken hard, zorgen voor elkaar en houden van gezelligheid. Waar we kansen zien, pakken we ze. ‘Escape the Ordinary’, dat is wat we onze klanten bieden. Onze ontwerpen zijn spot on en zijn gemaakt voor alle early adaptors en early majority van trends. Onze slogan: “We create confidence en happiness”. 

Inkoop en Supply Chain

Onze producten worden gemaakt in o.a. Turkije, China en India. Met de mensen in de deze fabrieken hebben we al jaren een hele goede relatie. Daar besteden we tijd en aandacht aan. Leveranciers zijn namelijk cruciale partners voor succes. Samen met hen zoeken we naar de juiste productsamenstelling, onderhandelen we over de prijsstelling en werken we aan een continue verbetering van de logistieke stroom. Iets wat in de huidige turbulente wereld van vandaag absoluut een interessante uitdaging is.

Doel van de functie

De beste schoenen, op tijd, tegen de juiste prijs, bij de klant. Daar draagt deze functie in belangrijke mate aan bij. Je zorgt ervoor dat je goede contacten onderhoud met onze leveranciers en producenten. Productinformatie en leverdata zijn ten alle tijden actueel en zo scherp mogelijk ingezet. In de huidige complexe logistieke wereld is dit voor ons essentieel. Hiermee kunnen we op tijd besluiten nemen, stappen zetten en weten of we moeten schakelen in prijzen of planningen om onze belofte naar de klant waar te kunnen maken.

Positie in de organisatie

Binnen BRONX werken 25 personen. Je rapporteert aan en werkt nauw samen met onze operationeel manager.

Je hebt een directe lijn met de directeur en zorgt dat hij over relevante informatie beschikt. Zodat hij de, vaak strategische, inkooponderhandelingen goed in kan gaan. Daarnaast heb je korte lijntjes met Sales Support, Finance, Online Marketing en Product Development. Iedereen heeft belang bij jouw correcte inkoop- en logistieke informatie.

Wie zoeken we?

We hopen dat je van onze schoenen en van het maakproces houdt. Nog belangrijker vinden we dat je je vak leuk vindt en er aantoonbaar goed in bent. Je hebt minimaal een MBO4+ werk- en denk niveau met een aantal jaren relevante werkervaring. Je werkt accuraat en gestructureerd, sterker nog, je wordt erom geroemd. Je bent een dragende kracht in het team en weet wanneer je moet communiceren in het belang van het proces, de klant en de inkooprelaties. Je weet met argumenten te overtuigen en bent een gelijkwaardige gesprekspartner voor onze relaties. Jij hebt je zaken op orde en bent leergierig. Het is prettig samenwerken met je, op jou kan je bouwen. Je signaleert knelpunten, weet een oplossingsrichting aan te dragen, overlegt waar nodig en schakelt dan snel. Je hebt cijfermatig inzicht, maar ook een commercieel inzicht is essentieel in deze rol. And, English is what we speak most with our partners.

Kernactiviteiten

Data
• Zorgen dat producten de juiste artikelnummers, barcodes, goederencodes, materiaal composities, afmetingen en leverdata in het systeem hebben.
• Analyseren van inkoopcijfers en advies uitbrengen naar manager voor verdere onderhandeling
• Actueel houden van leverdata in systemen

Relatiebeheer
• Het onderhouden van de sterke relaties gebaseerd op kwaliteit, vertrouwen en professionaliteit.
• Voorbereidt voor afspraken en contact zodat je professioneel en met de juiste informatie in gesprek bent.
• Goede borging en opvolging van gesprekken.
• Adequaat en professioneel antwoord geven op vragen van leveranciers en instanties.

Supply Chain proces
• Verzorgen van een correcte en tijdige correspondentie en benodigde stukken bij zendingen.
• Zorgen voor goede afstemming van prijzen, logistieke afspraken en levertijden met klanten.
• Packing requirements beheren
• Responsibility richtlijnen waarborgen

Kennis
• Actuele kennis van de logistieke markt en de logistieke uitdagingen in de wereld.

Targets
• Meetbare bijdrage aan tijdige leveringen & hanteren van de juiste inkoopprijzen met juiste mark up targets

Samenwerking
• Je bewaakt een goede constructieve relatie met Product Development, Sales Support, Online Marketing & Finance; Leveranciers en Logistieke partners

Arbeidsvoorwaarden

Deze zijn in overleg met jou te bepalen en afhankelijk van je niveau en ervaring. We hebben geen CAO. Wel kennen we 26 vakantiedagen, bonus, 8% vakantiegeld.

Lijkt het je wat? We ontvangen graag je CV en motivatie voor 10 februari a.s. via Marielle@depersoneelskamer.nl. Je ontvangt binnen 24 uur van ons een reactie.  

Mocht je vragen hebben over deze functie, bel gerust. Bel +31 (0) 416 56 26 50 en vraag naar Veerle.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.